20. 9. 2013

Náš systém hodnocení

Možná jsem tím měl začít hned na počátku založení stránek, ale až po několika dotazech jsem se k tomu tedy rozhoupal. Není nic snadného podle textu přesně zařadit jakýkoliv film/hudbu do číselného rozmezí. Jedni budou nespokojení, že to není podle nich a druzí, že to přeci nemůže být lepší než jiný film/hudba. Je potřeba přijmout fakt, že hodnocení je subjektivní, i když se do něho snažíme započítat i vlastnosti jako žánr a nebo komu je hodnocený film/hudba určen. Buďte k nám tedy milosrdní a případné dotazy, postřehy či rozpory nám můžete slušně sdělit pod daný článek. Rádi odpovíme. A nyní tedy škála hodnocení. ;)

0 - 2 Sračka. Zbytečnost, která se nedá sledovat nebo poslouchat.

3 - 5 Podprůměr s tak jednou dobrou melodií nebo nápadem. Většinou se na to po shlédnutí či poslechu ihned zapomene. V hlavě může zůstat maximálně onen jeden nápad.

6 - 8 Nadprůměr se slušným základem a potenciálem. Číslo 8 už symbolizuje velikou kvalitu.

9  Vynikající a takřka dokonalé s menším kazem, který brání maximu.

10  Geniální a nadčasové. Taková díla většinou ovlivňují filmový svět. Není jich mnoho a právě proto má tahle číslovka nejmenší zastoupení.

Snad je to tedy popsané přehledně a srozumitelně. Budeme se snažit, aby číslovka pod článkem odpovídala psanému textu, což někdy není snadné. Děkuji těm, co nás čtou od začátku a nebo teprve nyní. Je fajn slyšet podporu, ale nebojte se ani konstruktivní kritiky. Člověk se může zdokonalovat celý život. Můžete do diskuze sdělit i své nápady a my to probereme. Další věcí je určitě cenzura názorů, čehož se bát nemusíte. Jen apeluji na vaši slušnost. Taky to dle ankety vypadá, že to se soutěží vyjde, takže se už těšíme na první otázky a případné výherce. 

Ještě zmíním, že ani jeden z nás si tímto psaním nevydělává a ani nehodlá. Máme vlastní práci a tohle bereme jako zábavu stejně jako informování dalších o (subjektivní) kvalitě výrobku. Ani nemáme v plánu si tímto způsobem nějak vydělávat.

Přejeme krásný den.

0 komentářů:

Okomentovat

Žádný spam a trolování. Děkuji jinak za hodnotné komentáře. ;)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews